šŸ“£Jaarlijks doet Liberform een enquête bij de werkgevers van het PC336 om naar verschillende thema's te polsen: aanwerven - diversiteit - werkplekleren - digitalisering - opleiding- gesprekken -... op basis van de antwoorden ondernemen we acties op maat van de sector.

Helpt u ons, de sector en uzelf vooruit? 

Goed nieuws! Door de corona-crisis keuren wij tijdelijk premie-aanvragen voor online opleidingen vanaf 2h (ipv 3h) goed!

 

Hoe?

De werkgever kan een beroep doen op een opleidingspremie voor de opleiding die de werkgever/ondernemer voor de werknemer of voor zichzelf betaald heeft en zodra de opleiding ook effectief gevolgd is.

De eerste keer dat u een premie wenst aan te vragen, registreert u zich hier. U vult de gegevens in van uw onderneming, een contactpersoon en een e-mailadres. U krijgt na controle – de manuele validering kan 24 uur duren - van Liberform een gebruikersnaam en login. Daarmee kunt u aan de slag.

1 factuur staat gelijk aan 1 premie-aanvraag ongeacht het aantal lesmomenten of deelnemers. Bij de aanvraag dienen alle attesten samen te worden opgeladen. U hebt dus best uw factuur en uw aanwezigheidsattest bij de hand voor u de aanvraag start. 

De infographic helpt u door het proces lopen!

Bij vragen kan u steeds bij ons terecht via premie@liberform.be

Liberform_aanvraagprocedure