Welkom op SID-IN 2022

Wat leuk dat je de sector van de ‘vrije beroepen’ bezoekt. De sector van de vrije beroepen, dit zijn ruim 36.000 werknemers en heel wat openstaande vacatures, dus heel wat mogelijkheden voor jou.

Verrassend veelzijdig!

(filmpje)

Verbaasd?

Lees hieronder wat je allemaal kan bereiken in de wereld van een ‘vrije beroeper’ en hoe je een echte vrije beroeper kan worden:

? Wil je graag studeren, maar weet je niet welke richting te kiezen? Neem hier een kijkje om inspiratie op te doen.

? Wil je graag studeren, maar ook kennis maken met de werkvloer?  Voel je dat je al ‘goesting’ hebt om de arbeidsmarkt te verkennen? Dat kan!

? Na je studies begint het echte werk! Binnen de sector van de vrije beroepen, kan je terecht onder verschillende statuten. Klik hier voor meer informatie.

? De sector van de vrije beroepen is niet alleen op zoek naar werknemers met een erkend diploma in de richting van het beroep, vaak staan er ook andere vacatures open binnen onze sector. Je kan bijvoorbeeld ook terecht bij ons met een diploma ‘Office Management’ of ‘Technisch tekenaar’. Neem hier een kijkje voor meer informatie

? Denk je nu nog dat een vrije beroeper grijs en saai is? Denk jij dat er in deze ondernemingen niet rond digitalisatie wordt gewerkt? Bekijk dan zeker eens ons filmpje.

Ben je getriggerd? Heb je interesse in een job binnen de sector van de vrije beroepen? Kijk hieronder voor meer informatie.