Liberform behaalde het Qfor certificaat!

In 2020 behaalde Liberform het QFor-kwaliteitslabel1. Door dit label te behalen kan Liberform intekenen in projecten, of een partner zijn met andere organisaties voor projecten. Dit is natuurlijk niet de reden waarom Liberform dit label wilde halen.

Liberform streeft, net als de vrije beroepers, een kwaliteitsvolle dienstverlening na voor de klanten. Een gezond budget, een goede projectwerking en een goede communicatie zijn elementen die daar zeker voor zorgen. Liberform scoorde hiervoor goed tot zeer goed. Ook in het kader van een eigen personeelsbeleid wil Liberform de lat hoog blijven houden.

Alles kan steeds beter. De komende jaren werken we dan ook verder aan de zeer sterke punten. We blijven werken op een goede communicatie en blijven inzetten op een goede dienstverlening in het kader van de gratis opleidingen en de opleidingspremie. Maar de komende jaren werken we ook aan de minder sterke punten: een meer doorgedreven projectvoering mag u van ons verwachten, alsook de uitbouw van een klantentevredenheidssysteem als een klachtenbeheer.

1 Meer info over het Qfor-label kan u hier bekijken.

qfor