loading

Efficiënt vergaderen (Antwerpen)

Tickets

Les inscriptions sont fermées

Efficiënt vergaderen: waarom zou je deze opleiding volgen?

Is vergaderen voor jou een noodzakelijk kwaad waar je zo snel mogelijk van af wil? Of kijk je ernaar uit?  Hoe vergader je met impact, creëer je een win voor alle deelnemers en de organisator?

Of het nu online of offline is, vergaderen zijn we blijven doen. En dat zullen we blijven doen. Alleen onze beschikbare tijd wordt er niet meer op. Het wordt des te belangrijker om ook deze tijdsinvulling zo effectief mogelijk te doen. Iedereen heeft het druk. Zelden heb je een job waarbij je zit te wachten tot er iemand een vergadering organiseert waaraan je mag deelnemen. Vergaderen om te vergaderen, moet je daarom ten stelligste vermijden.

In deze interactieve workshop leer je hoe je vergaderingen kan inzetten als een krachtig instrument, zowel offline als online! 

Leid je vergadering in goede banen

De cursus is zeer praktijkgericht. Je leert vergadertechnieken die je meetings een pak efficiënter laten verlopen. Het is de bedoeling effectief knopen te hakken. We bespreken de aanpak om een vergadering te leiden en we belichten het belang van de agenda, de doelstellingen en het verslag. We kijken ook voor welke zaken andere vormen van communicatie beter werken en minder tijdrovend zijn. De deelnemers aan je vergaderingen zullen voortaan zonder morren en extra gemotiveerd in de vergaderzaal plaatsnemen.

Over de docent

Elsie Vestraets heeft tijdens haar loopbaan tal van vergaderingen bijgewoond, soms zelfs vergaderingen van volledige werkdagen lang. Wanneer ze zelf vergaderingen leidde met haar teams en als Vice-President met andere afdelingen, trachtte ze er daarom voor te zorgen dat de vergaderingen resultaatgericht waren. Dat iedereen zich betrokken voelde. Dat ze energie gaven.

Deze ervaring van de twee kanten van de vergadertafel maakt dat ze perfect kan inschatten wanneer een vergadering efficiënt en effectief verloopt, voor zowel de organisator als de deelnemers.

1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner: Syntra

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Tickets

Les inscriptions sont fermées
Date et heure
jeudi 25 avril 2024
09:30 16:00 (Europe/Brussels)

Ajouter au calendrier

Lieu

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--

Obtenez l'itinéraire

Organisateur

Syntra AB

--Syntra AB--
Partager

Découvrez ce que les gens voient et disent à propos de cet événement et rejoignez la conversation.