loading

PowerPoint - Professionele presentaties maken (Antwerpen) (kopie)

PowerPoint: nog steeds de meest efficiënte tool om snel professionele presentaties te maken die overtuigen

PowerPoint - Professionele presentaties maken: waarom zou je deze opleiding volgen?

Werk je in het bedrijfsleven, dan is de kans groot dat je regelmatig presentaties moet geven. Ook zelfstandigen of freelancers ontspringen de dans niet. Denk bv. aan het voorstellen van een bedrijfsplan aan investeerders. Het visuele aspect is hierbij even belangrijk als je boodschap. Anders gezegd: als de vormgeving van je slides belabberd is, zal ook je (sterke) boodschap amper uit de verf komen. 

Na jaren trouwe dienst, is het MS Office-programma PowerPoint nog steeds het belangrijkste en meest gebruiksvriendelijke programma om je presentaties ondersteunen. 

Tijdens deze opleiding leren we je hoe je het maximale uit PowerPoint kunt halen, zodat je slideshows maakt die scoren, overtuigen en impact maken. 

PowerPoint: praktijkgerichte opleiding op één dag

Ook al ben je een (semi)ervaren gebruiker, toch is de kans groot dat je maar een deel van de mogelijkheden kent die de software te bieden heeft. Door deze handige opties van PowerPoint ook onder de knie te krijgen, zorg je dat je sneller kan werken en tijd bespaart.

Tijdens deze eendaagse training gaan we op een praktijkgerichte manier en met tips & tricks aan de slag. We werken in kleine groepen van max 12 à 14 mensen, zodat er voldoende ruimte is om in te gaan op de persoonlijke behoeftes van de cursisten (uiteraard binnen de grenzen van het mogelijke). 

Je coach is Kris Van Der Hoeven, gecertificeerd Office-trainer met massa's praktijkervaring. Kris bouwt zijn lessen logisch op en laat plaats voor oefenen, vragen en interactie.


1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

www.syntra-ab.be

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Les inscriptions sont fermées
Date et heure
lundi
5 juin 2023
03:00 10:00 Europe/Brussels
Lieu

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
location picto Obtenez l'itinéraire
Organisateur

Syntra AB

--Syntra AB--
PARTAGER