loading

Authentiek netwerken (Antwerpen)

Tickets

Registraties zijn gesloten

Authentiek netwerken: waarom zou je deze opleiding volgen?

Authentiek netwerken is een vaardigheid die steeds belangrijker wordt in onze moderne samenleving. Het gaat om het opbouwen van betekenisvolle relaties met anderen op een oprechte en authentieke manier. Hierbij draait het niet om het vergaren van zoveel mogelijk connecties, maar om het opbouwen van duurzame relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en wederzijds respect.

Tijdens de opleiding authentiek netwerken leer je hoe je op een natuurlijke manier nieuwe contacten kunt leggen en bestaande relaties kunt versterken. Je leert hoe je jezelf kunt presenteren op een manier die bij jou past en hoe je op een effectieve manier kunt communiceren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals storytelling, luistervaardigheden en lichaamstaal.

Een belangrijk aspect van authentiek netwerken is het hebben van een duidelijke visie en doelstellingen. Je leert hoe je je eigen doelen kunt formuleren en hoe je deze kunt vertalen naar concrete acties. Ook leer je hoe je anderen kunt helpen bij het bereiken van hun doelen, zonder hierbij je eigen belangen uit het oog te verliezen.

Na afloop van de opleiding ben je in staat om op een natuurlijke en oprechte manier te netwerken en ben je in staat om betekenisvolle relaties op te bouwen en te onderhouden. Je hebt geleerd hoe je jezelf kunt presenteren op een manier die bij jou past en hoe je effectief kunt communiceren met anderen. Hierdoor ben je beter in staat om je eigen doelen te bereiken en anderen te helpen bij het bereiken van hun doelen.

In deze interactieve opleiding leer je het belang van kwetsbaarheid en empathie als de geheime ingrediënten van authentiek netwerken. Je ervaart tijdens de opleiding hoe verrijkend netwerken kan zijn op menselijk vlak. 

1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner: Syntra

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag 7 december 2023
09:30 16:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.