Basisopleiding copywriting (Antwerpen)

Basisopleiding copywriting: waarom zou je deze opleiding volgen?

Wervend schrijven. Schrijven om te overtuigen. Om de lezer te boeien. Met een duidelijk doel voor ogen. Schrijven om impact en resultaat te krijgen, dat is copywriting!

Deze basisopleiding copywriting biedt je een solide basis van wat copywriting allemaal inhoudt. Je krijgt handvaten aangereikt van een professionele copywriter. De opleiding is opgedeeld in een aantal subcategorieën.

In de eerste module 'Klare taal en het verhaal' van de basiscursus copywriting legt docente Lies Cattersel je uit wat een klare, duidelijke tekst is. Dankzij de nodige praktijkvoorbeelden ontdek je het verschil tussen een oubollige, moeilijke tekst en een actieve tekst die je zal weten te bekoren. Stap voor stap leer je hoe een tekst opgebouwd wordt. Dankzij de tonnen schrijfervaring van Lies worden je de nodige (creatieve) tips aangereikt. Succes gegarandeerd!

In de tweede module 'De klassiekers' van de basiscursus copywriting leer je hoe je mensen moet verrassen, boeien en overtuigen met je teksten. Hoe schrijf je een mooi opgebouwde tekst? Dankzij de nodig tips ontdek jij waar de focus moet liggen. Verder wordt er stilgestaan bij mailings, brochures en persteksten.

In de derde module 'All things web and digital' van de basiscursus copywriting leer je praktische tips & tricks rond het creëren van online content! Het beloven opnieuw boeiende schrijfsessies te worden waarna je meteen zelf aan de slag kunt!

Over de docent

Lies Cattersel is freelance copywriter, content creator en storyteller. Ze schrijft heerlijk heldere teksten en houdt ervan moeilijke zaken makkelijk te verwoorden.


1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

www.syntra-ab.be

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Inschrijving
Aantal
Datum & Tijd
maandag
22 augustus 2022
Start - 09:00 arrow down picto
donderdag
25 augustus 2022
Einde - 16:00 Europe/Brussels
Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
location picto Krijg het adres
Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--