loading

De kracht van communicatie: hoe kaart ik een moeilijke boodschap of onderwerp aan? (Sint-Denijs-Westrem)

Tickets

Registraties zijn gesloten

Ben je op zoek naar manieren om je mening te kunnen zeggen, zelfs als deze niet strookt met de mening van je collega’s? Ben je het helemaal niet eens met een beslissing van je baas, maar weet je niet hoe je dit op een constructieve manier kan verwoorden? Erger je je vaak blauw aan het gedrag van een collega, maar doe je er liever het zwijgen toe uit angst voor ruzie? Heb je zin om actief aan de slag te gaan met concrete opdrachten en activiteiten om je communicatie te verbeteren?

Wat leer je in deze opleiding?

Aan de hand van een interactieve groepsopdracht ga je de verschillende conflicthanteringsstijlen leren kennen en zoek je uit welke voorkeurstijl bij jou overheerst. Door oefeningen in assertiviteit leer je hoe je jezelf sterker kunt opstellen en wat je daarvoor misschien nog meer nodig hebt. Je gaat oefenen in grenzen stellen, in aangeven wat je zelf wilt en je leert hoe je hiervoor kan opkomen.

Tot slot leer je ook hoe je een moeilijke of confronterende boodschap verteerbaar maakt. Hier komen principes aan bod uit geweldloze communicatie en uit opbouwende feedback. Je leert hoe je de confrontatie kan aangaan en tegelijkertijd kan bouwen aan een eerlijke en stevige basis in de samenwerking met je collega’s. Doordat je met eigen voorbeelden aan de slag gaat kan het best uitdagend worden, maar dat is uiteraard ook de bedoeling. Daardoor mag je je ook verwachten aan een intense ervaring en een actieve dag, waar je je niet gaat vervelen. Hoe meer je er van jezelf insteekt, hoe meer je er gaat uithalen!


1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

2. Schrijf u in 


Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren


Achteraf via onze opleidingspartner.


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
vrijdag 17 november 2023
09:00 17:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Sint-Denijs-Westrem

--Sint-Denijs-Westrem--
--Sint-Denijs-Westrem--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Cevora

--Cevora--
+32 2 889 42 00
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.