loading

De kunst van het delegeren (Antwerpen)

Tickets

Registraties zijn gesloten

De kunst van het delegeren: waarom zou je deze opleiding volgen?

Het is druk druk druk…

Dat geldt waarschijnlijk ook voor jou als leidinggevende. Er is altijd te weinig tijd. Dat dringende marketingplan maken. Een nieuw project bedenken. De kwartaalcijfers grondig bekijken. De laatste trends in je vakgebied volgen. Zoeken naar een interessante overname. Dat moeilijke maar noodzakelijke gesprek met een medewerker. Allemaal taken waar je als leidinggevende meerwaarde hebt maar waar je niet toe komt omdat er zoveel dagelijkse beslommeringen in de weg staan. En dan doe je dat ’s avonds of in het weekend of erger nog… op vakantie. 

Stiekem ben je er van overtuigd dat je onmisbaar bent. Je doet alles sneller en beter. En soms vind je delegeren gewoon eng omdat je dan niet meer van alles volledig op de hoogte bent.
Maar wat als je pech hebt en tijdelijk niet meer beschikbaar bent? Hoe gaan de zaken dan verder? Ondernemer Martijn Van der Tuin maakte een ‘misbaarheidsplan’ na wat hij zelf ‘een hoop ondernemingsblunders’ noemde. Zijn doel: je tijd besteden aan zaken die belangrijk zijn en je niet bemoeien met zaken die je medewerkers zelf kunnen oplossen.

Wil jij werk uit handen leren geven? Loslaten en vertrouwen op je medewerkers? Jezelf misbaar maken? Dan is dit leiderschapsatelier iets voor jou. Je leert op één dag een aantal nuttige begrippen en technieken vertalen naar jouw eigen context. En daar kan je mee aan de slag op de werkvloer. Want leiderschap oefenen, dat doe je daar!

Over de docent 

Ann D'Haese is professioneel actief als consultant en interim manager.
Zij heeft gewerkt in verschillende sectoren: bankwezen, consulting, ziekenhuizen, onderwijs, media, professionele organisatie, sociale organisaties en openbare sector.
Allround qua domeinen: strategie, HR, arbeidsrelaties, financiën, dienstverlening, procesverbetering, innovatie, business planning, performantiemanagement, crisismanagement, …
Zonder voorbereiding werd ze op 26 jarige in het water gegooid als leidinggevende. Het begin van een boeiend traject met vallen en opstaan. Kortom, jouw ideale trainer voor deze opleiding!1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

www.syntra-ab.be

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag 27 april 2023
09:00 16:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.