loading

Duurzaamheidsverslag: praktijkopleiding (Berchem)

Duurzaamheidsverslag: praktijkopleiding: waarom zou je deze opleiding volgen?

Steeds vaker publiceren bedrijven een duurzaamheidsverslag naast hun traditionele jaarverslag. Grote multinationals waren er al langer mee bezig, maar vandaag rapporteren ook steeds meer kmo's over hun duurzaamheidsinspanningen. En terecht: een duurzaamheidsverslag is een ideaal instrument om verwezenlijkingen te communiceren, ambities te formuleren en de balans op te maken. Dat is immers niet alleen interessant voor jouw organisatie, maar ook voor jouw medewerkers en stakeholders.

Bij het opstellen van een duurzaamheidsverslag komen verschillende uitdagingen kijken. Ook als je ervaring hebt met een jaarverslag of een milieuverslag, komen er standaard enkele vragen naar boven. Waar moet je rekening mee houden bij het opstellen van een duurzaamheidsverslag? Volgens welke standaarden kan je best rapporteren en welke categorieën of impacts moet je incorporeren?

Het antwoord op deze vragen ontdek je in deze opleiding. Je krijgt inzicht in de principes van duurzaamheidsverslaggeving en je krijgt concrete tools aangereikt om meteen aan de slag te gaan met de opmaak van een duurzaamheidsverslag.

Over de trainer

Iris is doctor in de bio-ingenieurswetenschappen en werkt in het team Duurzaamheidsverslaggeving binnen Pantarein. Zij werkte de voorbije jaren voor klanten als WWF België, Athlon International en Agoria.

1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner: Syntra

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag
26 oktober 2023
07:30 10:30 Europe/Brussels
Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
location picto Krijg de routebeschrijving
Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--