Effectieve communicatie op de werkvloer (Antwerpen)

Effectieve communicatie op de werkvloer: waarom zou je deze opleiding volgen?

Communicatie met je medewerkers is uitermate belangrijk. Zij willen zich immer betrokken voelen bij de werking van het bedrijf. Dit zorgt voor de juiste motivatie en werklust. 

Het komt dikwijls bovendrijven in evaluatie- en functioneringsgesprekken: het gebrek aan (goede) communicatie vanuit het management of de bedrijfsleiding. Waarom doet men iets of iets niet? En alle gevallen kan de juiste communicatie op het juiste tijdstip heel wat frustraties en misverstanden vermijden.

Zeker in tijden van digitalisering en thuiswerk is dit een hele opgave. Hoe communiceer je, waarom communiceer je, wat communiceer je en wat niet, wie communiceert en aan wie? Het zijn belangrijke vragen die de impact van een boodschap behoorlijk kunnen bepalen. Snel even een kort mailtje rondsturen met een belangrijke boodschap is misschien niet de juiste aanpak? Of wel? 

Een effectieve communicatie op de werkvloer tussen collega’s of tussen manager en werknemer of tussen externen en werknemers is van cruciaal belang.  Iedereen in het bedrijf kan een steentje bijdragen in het erkennen en toepassen van verbindende communicatie zodat misvattingen vermeden worden, resultaten sneller en beter tot stand komen en werknemers zich meer begrepen en betrokken voelen.

In deze praktijkgerichte opleiding leer je efficiënt hoe je effectief communiceert op de werkvloer.

Over de docent

Heidi Snoeys heeft meer dan 30 jaren werkervaring waarvan de eerste 10 jaren in verschillende KMO’s en de laatste 20 jaren bij een farmaceutische multinational.  
In haar verschillende leidinggevende functies heeft ze veel ervaring kunnen opdoen met betrekking tot project management en het coachen van individuen en teams.  Zij heeft zich daarnaast bijgeschoold als bedrijfscoach en is een gecertificeerd DISC trainer waarbij wordt ingezoomd op communicatie- en gedragsstijlen.  Zij weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om een goede interne communicatie te handhaven als onderdeel van je bedrijfsstrategie.  Kortom: the right person for the job.

DatumUur
di 09/05/202309:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
di 16/05/202309:00 - 12:00 / 13:00 - 16:001. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

www.syntra-ab.be

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Inschrijving
Aantal
Datum & Tijd
dinsdag
9 mei 2023
Start - 09:00 arrow down picto
dinsdag
16 mei 2023
Einde - 16:00 Europe/Brussels
Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
location picto Krijg het adres
Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--