loading

Excel voor Gevorderden (Efficiënt werken met Excel) (Thomas More Kempen)

Til je Excel-skills naar een hoger niveau met deze praktijkgerichte opleiding

Excel voor Gevorderden (Efficiënt werken met Excel): waarom zou je deze opleiding volgen?

Excel is één van de belangrijkste tools in eender welke bedrijfsomgeving. Bijna alle bedienden of zelfstandigen (van administratief medewerkers tot managers en ondernemers) komen vroeg of laat in aanraking met dit krachtige rekenprogramma van Microsoft.

Deze opleiding richt zich op Excel-gebruikers die al regelmatig met Excel werken en hun kennis en skills willen opfrissen en verder uitbreiden. Ook leer je praktijkgerichte technieken om efficiënter met Excel te werken. We tillen je Excel-vaardigheden dus naar een hoger niveau én zorgen ervoor dat je het programma vlotter kan gebruiken en tijd wint. Het is de bedoeling dat je na de lessen meteen resultaat boekt. 

Tijdens de opleiding richten we ons op 3 grote onderdelen: complexe functies en formules, werken met gegevenslijsten en (draai)tabellen.

Praktijkgerichte opleiding Excel voor Gevorderden

Je krijgt tijdens deze opleiding les van Jan CoxIsi Verwaest en David Loomans, Office-trainers met massa's praktijkervaring. Jan, Isi en David bouwen hun lessen logisch op, laten ruimte voor interactie/vragen en werken vooral erg praktijkgericht. Wat je leert, kan je dus meteen toepassen. 

(Opmerking: ga je de opleiding in Geel volgen? Hou er dan rekening mee dat draaitabellen op deze locatie minder tot niet aan bod komen tijdens de lessen en dat er in plaats daarvan meer nadruk wordt gelegd op werkbladen en werkmappen. Draaitabellen komen in Geel tijdens een aparte training Draaitabellen & Lijsten aan bod. Deze training kan je trouwens ook in Antwerpen en Mechelen volgen i.p.v. de opleiding Excel voor Gevorderden, als je bijvoorbeeld minder of geen nood hebt aan kennis van complexe functies en formules). 

DatumUur
do 08/06/202309:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
do 15/06/202309:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00

1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

www.syntra-ab.be

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag
8 juni 2023
Start - 03:00 arrow down picto
donderdag
15 juni 2023
Einde - 10:00 Europe/Brussels
Locatie

Thomas More Kempen

--Thomas More Kempen--
--Thomas More Kempen--
location picto Krijg de routebeschrijving
Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--