loading

Inclusief HR: naar een genderbewuste werkomgeving (Antwerpen)

Inclusief HR: naar een genderbewuste werkomgeving: waarom zou je deze opleiding volgen?

Seksisme op de werkvloer? Het wordt niet meer gepikt. 

De opvattingen en inzichten over gender veranderen aan een hoog tempo. De doofpotten worden geopend.
Is uw bedrijf mee met de tijd? Zijn jullie voldoende mee geëvolueerd? Vinden uw werknemers, klanten, leveranciers of partners uw bedrijfscultuur prettig en veilig? Is uw bedrijfsimago onberispelijk?

Tot voor kort voelde John De Mol zich waarschijnlijk zeker van zijn stuk, net als de redactie van Sporza. Tot een incident het tegendeel bewees.Dit valt te voorkomen door de verhoging van het genderbewustzijn. Deze opleiding biedt u daarvoor stevige handvaten.

Er is weinig praktisch aanbod als het aankomt op gender-evenwaadigheid en concrete tools tegen grensoverschrijdend gedrag. 

Bij de zeldzame opleidingen zie er zijn, ligt de focus op remediëring. In deze opleiding zetten we ook in op preventie. We gaan aan de slag met praktische tips en toepassingen die je meteen kan inzetten in je onderneming. Na deze opleiding ben je als bedrijf of als HR-verantwoordelijke extra gewapend om incidenten te voorkomen.

Over de docent

Ann De Cnodder haar carrière speelde zich af voor en achter de schermen van de politiek. Daar leerde ze onder andere mensen te informeren en toe te spreken. Ze ondervond hoe tegenstrijdig en gepolariseerd belangen kunnen zijn, hoe in de huidige gemediatiseerde maatschappij elk woord gewikt en gewogen moet worden en dat elke beslissing voor- en tegenstanders heeft. Haar laatste opdrachtgevers waren onder andere Goedele Liekens en Vlaams Minister van Gelijke Kansen Bart Somers. 

Ze leerde ook dat gender en rechtvaardigheid haar passie is en behaalde haar masterdiploma ‘Master in Gender en Diversiteit’ in 2019 om zo gefundeerd en wetenschappelijk onderbouwd over deze materie te kunnen sensibiliseren. De opgedane kennis bundelt ze momenteel in een handboek met als doel het bewustzijn te verhogen over gender, om de bestaande onrechtvaardigheid en discriminatie te helpen uitbannen. Sinds 2020 heeft ze haar eigen zaak: Gendervorming.

DatumUur
do 16/03/202309:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
do 23/03/202309:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00

1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

www.syntra-ab.be

2. Schrijf u in

Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren

Achteraf via onze opleidingspartner.


Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag
16 maart 2023
Start - 04:00 arrow down picto
donderdag
23 maart 2023
Einde - 11:00 Europe/Brussels
Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
location picto Krijg de routebeschrijving
Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--