loading

Inspirerend leidinggeven (Antwerpen)


Inspirerend leidinggeven: waarom zou je deze opleiding volgen?

Als leidinggevende van een groep medewerkers wordt er van jou verwacht dat je je medewerkers niet alleen duidelijke instructies geeft, maar hen ook motiveert, overtuigt, coacht, met hen overlegt en dat je zelf inspirerend bent voor hen, als mens en leider. Deze manier van leidinggeven is heel intens en vraagt om een duidelijke visie op het werken met mensen. Inspirerende leiders zijn in staat om een beweging op gang te brengen. Ze bundelen focus (richten), energie (kracht) en actie (verbinden) tot een uniek patroon waardoor anderen geïnspireerd raken en gemotiveerd worden om in de toekomst mee oplossingsgericht verder uit te bouwen.

De hoofddoelstelling van de opleiding is, om via een combinatie van groepswerk en individuele groeistimulatie, de deelnemers een traject aan te bieden, te begeleiden en te ondersteunen in hun evolutie naar een grotere kwaliteit wat betreft inspirerend leiderschap.

Deze groeiverbetering dient uiteindelijk voelbaar te zijn op de werkvloer, meer bepaald in het omgaan met verschillende soorten collega’s die dienen te worden aangestuurd.

De trainer gebruikt een methodiek die eigen is aan het ervaringsleren.

Inhoudelijk is sprake van een continue afwisseling van het geven van voorbeelden, het doen van creatieve oefeningen, het richten op de eigen praktijkervaringen en leervragen, het theoretisch kaderen, het geregeld doen van een reflecterende analyse, het terugkoppelen naar zichzelf en het projecteren en transfereren naar de eigen leef- en werksituatie.

Centraal in de gehele cursus staat de bewustwording, de zelfwaarde en de zelfgroei op het vlak van communicatie, sociale vaardigheden, keuze, verantwoordelijkheid en inspirerend leiderschap.


DatumUur
di 28/11/202309:30 - 12:30 / 13:00 - 16:00
di 05/12/202309:30 - 12:30 / 13:00 - 16:00

1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

2. Schrijf u in 


Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren


Achteraf via onze opleidingspartner.


Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
dinsdag
28 november 2023
Start - 08:00 arrow down picto
dinsdag
5 december 2023
Einde - 08:00 Europe/Brussels
Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
location picto Krijg de routebeschrijving
Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--