loading

MS Office 365 Inspiratiesessie: welke tools en apps zijn voor mij het meest geschikt? (Antwerpen)

Tickets

Registraties zijn gesloten

MS Office 365 Inspiratiesessie: welke tools en apps zijn voor mij het meest geschikt?: waarom zou je deze opleiding volgen?

Ondanks het succes van Apple, is Microsoft na al die jaren voor heel wat organisaties nog steeds onklopbaar als het gaat om kantoortoepassingen. Kort gezegd: als je in het bedrijfsleven werkt, is de kans groot dat je zal (moeten) werken met Microsoft. 

Waarschijnlijk gebruik ook jij MS Office 365 dagelijks. Maar wist je dat dit niet gewoon de volgende versie van Office is? Het is een volledig nieuw model, dat bestaat uit heel wat toepassingen in de Cloud, waarvan de "klassieke" onderdelen eigenlijk maar een klein onderdeeltje zijn. Want naast deze vertrouwde programma's zoals Excel, Word, Outlook en Teams heeft Ms Office 365 heel wat meer te bieden. Efficiënt taakbeheer (Planner, To Do), handige zoekopdrachten (Delve), de modernste vorm van interactieve presentaties (Sway), het volledige PowerPlatform (PowerBi),... De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, maar toch is de kans groot dat je er veel (nog) niet kent, omdat je de "klassieke" programma's nu eenmaal zo gewoon bent. 

MS Office 365: what's in it for me?

Tijdens deze inspiratiesessie overlopen we in een halve dag alle toepassingen van MS Office 365 en bekijken we de voor- en nadelen ervan. Op enkele ervan zoomen we wat dieper in d.m.v. demo's. Op die manier heb je op korte tijd een goed zicht op de verschillende mogelijkheden van MS Office 365 en weet je welke onderdelen voor jou interessant kunnen zijn en welke helemaal niet. 

We werken tijdens deze training in kleine groepen van maximaal 10 à 12 cursisten, zodat persoonlijke begeleiding gegarandeerd is en er voldoende ruimte is voor vragen en interactie. 

Marijn Somers, door Microsoft erkend als MVP voor Office Apps & Services, is je ervaren trainer en coach. Met meer dan 16 jaar ervaring bij grote en kleine organisaties, is hij de juiste man op de juiste plaats om zijn kennis en ervaring door te geven aan zijn cursisten. 

1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.

2. Schrijf u in 


Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren


Achteraf via onze opleidingspartner.


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
dinsdag 14 mei 2024
19:00 22:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.