loading

SharePoint - Intranet bouwen en beheren (Antwerpen)


SharePoint - Intranet bouwen en beheren: waarom zou je deze opleiding volgen?

De meeste bedrijven en organisaties gebruiken tegenwoordig Microsoft (Office) 365 en hanteren SharePoint als moderne cloud-oplossing i.p.v. netwerkschijven en/of interne servers voor het opslaan, beheren en delen van documenten en informatie. Het is dan ook erg geschikt voor digitale samenwerking (want tegenwoordig is het uiteraard niet langer vanzelfsprekend dat collega's zich in dezelfde fysieke kantoorruimte bevinden). 

De diverse mogelijkheden van SharePoint zorgen ervoor dat het een ideaal platform is om te gebruiken als Intranet voor je organisatie. Je hoeft bovendien geen IT'er voor te zijn om het te ontwerpen / onderhouden (op voorwaarde dat je het op de correcte manier doet). 

SharePoint: Intranet bouwen en beheren

Tijdens deze training focussen we op het bouwen en beheren van een Intranet-portaal met behulp van SharePoint. Je leert hoe je mooie pagina’s maakt, met de juiste onderdelen, hoe het toegangsbeheer in elkaar zit.. Je krijgt kortom de technieken onder te knie om een bruikbaar geheel te ontwerpen dat voor je organisatie meteen toepasbaar is.

Marijn Somers, door Microsoft erkend als MVP voor Office Apps & Services, is je ervaren trainer en coach. Met meer dan 16 jaar ervaring in functionele SharePoint-implementaties bij grote en kleine organisaties, is hij de juiste man op de juiste plaats om zijn kennis en ervaring door te geven aan zijn cursisten. 

Bekijk ook eens de opleiding "SharePoint: Efficiënt documentbeheer in de cloud" voor een volledig uitgeruste toolbox.

1. Bekijk het programma

Dit gebeurt op de website van onze partner.


2. Schrijf u in 


Gratis via de website van Liberform.

3. Informeren


Achteraf via onze opleidingspartner.


Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
dinsdag
21 november 2023
03:30 10:00 Europe/Brussels
Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
--Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem--
location picto Krijg de routebeschrijving
Organisator

Syntra AB

--Syntra AB--